_mg_5615

Containerlijnen

Wij runnen een containerlijndienst tussen Kampen en Rotterdam v.v. Op vaste dagen worden zowel Kampen als Rotterdam aangelopen. Zelfs voor het laden van één container doen we een terminal aan in het Rotterdamse havengebied.

Container Terminal

Container Terminal Kampen richt zich sinds 2002 op intermodaal container transport. In de begin periode werd er met 24 teu schepen gevaren, maar door de groei van het container transport worden nu 156 teu schepen ingezet om de lijndienst te onderhouden. We beschikken over 21000 m2 terrein waar wij uw containers kunnen overslaan, opslaan of ompakken.

We zijn voorzien van 1 reachstacker en 1 barge handler waarmee we de vrachtwagens en schepen kunnen lossen en laden.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om containers direct na aankomst te lossen of te laden? Wij kunnen ze hier tijdelijk voor uw opslaan tegen zeer gunstige voorwaarden.

Onze schepen verzorgen de lijndienst tussen de Rotterdamse haven, waar we alle terminals met een wateraansluiting aan kunnen lopen, en onze terminal in Kampen. Voor depots die geen wateraansluiting hebben kunnen we een passende oplossing bieden om uw containers daar toch op te halen of af te leveren. Onze schepen zijn zodanig uitgerust en bemand met gekwalificeerd personeel dat ze ook met stormachtig weer door kunnen varen. Ze zijn voor u 24 uur, 7 dagen per week bezig om de containers tijdig af te leveren.

BEL VOOR MEER INFORMATIE 038 - 3311341